| Több

Bulizd végig a nyarat Siófokon

Szerző: Kiri

A napokban jelent meg a Coke Club (egykoron Beach House) részletes nyári programfüzete. Már a tavalyi évben is kitettek magukért a szervezők, de - ha lehet - az idei évre még egy lapáttal rátettek. A június 27-el induló party sorozat egészen a nyár végéig tart, s közben megannyi sztár, feltörekvő csillag, és rengeteg zenei stílus színesíti a programot.

A tavaly bemutatkozott, és hihetetlenül sikeressé vált programsorozat, az MTV icon szerencsére idén is megrendezésre kerül. Míg a 2008-as évben a Neoton Familia, az LGT, és a Tankcsapda előtt tisztelgett a fiatal zenészgeneráció az újraértelmezett klasszikusokkal, addig idén a 80-as évek legsikeresebb együttese a Hungária, a mai napig teltházas koncerteket adó Edda, és egy már-már kultikus zenész, Demjén Ferenc slágerei lesznek terítéken. A június 27-i nyitóbulin Hungária számokat ad elő többek között Zséda, a Kaukázus, a Kistehén, az Alvin és a mókusok és még sokan másik. Két hétre rá követi őket a következő ikon, Demjén Ferenc előtti tisztelgés. Ekkor a 30Y a Csík Zenekar, a Vad Fruttik sőt még Korda György is fellép számos más neves zenekar mellett. A július 25-i hétvégén a rocké lesz a főszerep hiszen az Edda művek átdolgozásával olyan előadók készülnek, mint Deák Bill Gyula, Ganxta Zolee, Back II Black és a Supermen - csak hogy néhányat említsünk. Ezek a programok adják a keretet az egész szezonnak, és ahogy tavaly is ingyenes volt, úgy idén sem kell fizetni a koncertekért.

Főleg a férfi közönség fogja értékelni a július 4-én megrendezett Cosmopolitan Show-t, amelyre egyébként bárki bátran benevezheti a barátnőjét. Lesz aztán program a progresszív zene kedvelőinek is, július 31-én az I Love Deep party keretében Budai & Vid, Madoy és Nigel Snorter pörgeti a lemezeket. Aki augusztus 8-án látogatna el a Siófokra az készüljön az egész napon mikrofonforrósításra, hiszen Freestyle Fest lesz, olyan lemezlovasokkal és előadókkal, mint az Animal Cannibals, Dj Dobee vs. Gabó, vagy Dj Zefil vs. Musicman. Főleg a huszonéves korosztály jöhet lázba a nyár végi party maratontól: augusztus 20-án délben megszólal a zene, s 72 órán keresztül harsogni fognak a legújabb disco slágerek. A 3 napos non-stop Sleepless buli a maga nemében egyedülálló, s méltó lezárása lehet a 2009-es nyárnak. Akit érdekel a részletes program, az keresse fel a Coke Club mókás weboldalát.

 

Coke Club

Utazás rovat cikkei

10 tipp egy New York-i kiruccanáshoz

Most, hogy vízum nélkül utazhatunk az Egyesült Államokba, New York valószínűleg még az eddiginél is népszerűbbé válik itthon. A Nagy Alma, ahogy a várost becézik, kedvelt úticél ősszel, amikor a Central Park gyönyörű színekben pompázik, télen, a karácsonyi vásárláshoz, és tavasszal is, amikor a felhőkarcolók között még nincs olyan szmog és hőség, mint a nyári időszakban. Összegyűjtöttük, mi az a tíz dolog, amire figyelni kell New Yorkban. tovább..

Budapesti járatot indít a Qatar Airways

A világ legjobb légitársaságainak számító arab fuvarozók eddig elkerülték Budapestet, de jövő januártól a Qatar Airways közvetlen járatot indít Budapestről Dohába, ahonnan így könnyebben elérhetők Magyarországról az ázsiai célpontok. tovább..

Újra repülhet a Concorde?

Az újraélesztési projektet két civil szervezet azután indította, hogy a februárban kezdődött Concorde-per a végéhez ért. tovább..

Megnyílt a MediciTravelshop Online webáruház!

Honlapunkon minden ami az utazással kapcsolatos megtalálható! Ha szeretne egy szép útikönyvet, térképet vagy albumot a már lefoglalt nyaralásához, vagy csak a gyűjteményét szeretné bővíteni, akkor weboldalunkon ezt könnyen megteheti. tovább..

Aktuális ajánlataink