| Több

Autóhitel - új, használtautó vásárlás esetén

Az autóhitel új és használt autó vásárlása esetén igénybe vehető hitel­lehetőség, ebben a konstrukcióban az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó bank, vagy intézmény számára. Hitelfelvelvevő lehet egyéni társas vállalkozás, és egyéni ügyfél is.

Hogy mire is érdemes odafigyelni, ha már kinéztük az álmaink autóját, de a keretből egyszerűen nem futja a megvásárlására? Érdemes elkerülni a nulla százalék önrészt követelő hitelkonstrukciókat. Érdemes ingyenes hitel tanácsadásokat meghallgatni.

Számításba kell venni, mi van akkor, ha több hónapig kiesünk a munkából, akkor is elbírja a családi kassza az autóhitel fizetését? Ha nem akkor inkább bele se vágjunk!

Ha már eldöntöttük, elhatároztuk, hogy hitelt veszünk fel a használt vagy épp új autó vásárlásához, érdemes segítségül hívnunk az interneten lévő ingyenes hitel kalkulátorokat, vagy a hitelt ajánló bankok, cégek segítőkész munkatársait.

Ha már kiválasztottuk, eldöntöttük, hogy melyik konstrukció a számunkra legjobb, még egyszer vegyük a fáradságot, és olvassuk el az apróbetűs részeket, hátha valami mégis elkerülte a figyelmünket. 

Érdemes autókereskedőtöl venni az gépkocsit kölcsön esetén, még talán egy jobb árat is ki tudunk alkudni, ha helyben megkötjük a szerződést. Ami a legfontosabb, hogy még új személygépkocsi esetén is alkudjunk, mindig lehet 5 - 10%-ot alkudni, vagy valami extrát még ingyen beletetetni a család kedvencébe.

A hitel­piac folyamatosan fejlődik, ezért előfordulhat, hogy autóhitel­ére idővel fölöslegesen magas törlesztőrészletet fizet, ezért érdemes évenként fellülvizsgálni a hitelkonstrukcióját, és összehasonlítani az aktuálisan piacon lévő konstrukciókkal. 

Léteznek cégek, melyek az autóhitelek kiváltásával, átütemezésével foglalkoznak. Érdemes őket megkeresni évente. (hitelkiváltás)

Ajánlatunk:

(Kizárólag nagy cégekkel kösünk szerződést!)

Hitelközvetítők:

  • hitelemlesz
  • ehitelek
  • genertel
  • expresszhitel
  • cetelem

Bankok:

  • OTP
  • CIB bank
  • MKB
  • ERSTE bank
  • Budapest Bank

Aktuális rovat cikkei

Lacikám 90-dik születésnapjára

Nem tudom, hogy meghatódjak, vagy tréfálkozzak most veled?Hogy szeretettel, vagy mókásan, írjam én a versemet!Annyi minden történt velünk, az első találkozásunk óta,Több kötetnyi könyv lehetne, és nem csak néhány strófa. tovább..

Hogy unokáinkat is halljuk majd...

Sokan nem tudják, hogy motorozás közben olyan zajterhelés érheti a fülünket, ami már néhány perc után is maradandóan károsíthatja a hallásunkat. A megoldás meglehetősen egyszerű: füldugót kell használni, de persze nem mindegy, milyet. tovább..

Szilánkok 11.

Legyünk mértéktartók a dicsérettel  A darázs  Telepátia  tovább..

A dohányzásmentes életért!

Kezdődött az aluljárókkal, folytatódott a vasútállomásokkal, várókkal és tömegközlekedési megállóhelyekkel, ám a törvény lehet, hogy tovább szigorodik. A zárt közterületeken, vendéglátóhelyeken (kocsmák, bárok, diszkók stb.) is tilos lesz a dohányzás, ha az Országgyűlés elfogadja a módosítást, júliustól valószínűleg tilos lesz dohányozni a vendéglátóhelyeken, munkahelyeken. A bírságból befolyó pénzt csak egészségügyi célokra fordíthatnák. tovább..

Aktuális ajánlataink